Как да украсяваме евтино и красиво

Как да украсяваме евтино и красиво

7 октомври 2019
  • Сподели:

Ако вашият дом се нуждае от актуализация на дизайна, но имате ограничен бюджет и още по-малко време, вие сте на правилното място. Ние от www.iveldecor.com създадохме списък от 5 начина, с които можете да накарате дома си отново да се почувства нов.

 

01. Променете фоайето си


Ако нямате голямо фоайе и то се нуждае от малко любов - въведете малка конзолна маса. За официална, но модерна естетика, изберете традиционна маса и след това окачете модерно абстрактно изкуство над нея. След това облегнете няколко портрети на стената.

 

 

 

02. Разменете възглавниците си


Възглавниците са най-лесният начин за освежаване в спалнята или хола. Въвеждането на нов цвят, принт или форма с възглавница може да накара цялото пространство отново да се почувства ново.

 

 

 

03. Добавете табуретка в банята


Плъзнете столче до ваната. Не само допълнителното повърхностно пространство ще помогне за организацията, но и е чудесен начин да направим цялото пространство по-луксозно.

 

 

 04. Добавете балдахин


Ако искате да превърнете спалнята си в дворец, подходящ за кралски особи, добавете балдахин. Тази тъкан от бяла марля виси толкова красиво и внася ефирен вид в минималистичната спалня.

 

 

 

05. Дайте любов на стените си

 

Стените ви са препълнени с освежаващи възможности.

Можете да подредите изкусно няколко плаващи рафта, за да покажете някои от любимите си книги, да добавите голямо парче изящно изкуство или да създадете шикозна и изискана галерия, като тази великолепна подредба.